perjantai 26. kesäkuuta 2020

Helteessä kärvistelyäHelteet saapuivat ja ulkona on tuskastuttavan kuuma. Pientä helpotusta lämpöön tuo onneksi kotona ilmastointi. Karhiksen (8v Karjalankarhukoira) kanssa ollaan tehty vain lyhyempiä lenkkejä ja iltalenkkiä siirretty hieman myöhemmäksi.

Koirapuistoa en alkuillasta viitsi edes harkita, tosin tuskin siellä karhiksen kavereitakaan näillä helteillä käy. Tosin hän taitaa viihtyä siellä lähinnä ihmisten rapsutettavana. Onneksi kyseinen yksilö on rauhallinen, eikä energiaa tarvitse lenkittämällä tai juoksuttamalla purkaa. 


Autollakin liikutaan minimaalisen vähän, koska autosta hajosi ilmastoinnin kompressori noin kolme viikkoa sitten, ja musta nahkapenkki ei tunnu kovin mukavalta näillä keleillä hanurin alla. Kompressorin kimppuun hyökkään myöhemmin tulevaisuudessa. Autolla hoidetaan vain kauppareissu, joka on aina muutenkin pyritty tekemään mahdollisimman harvoin ostamalla aina tarpeet pidemmälle ajalle.

Ainoa joka näistä keleistä meillä tuntuu nauttivan on meidän kääpiöparta-agama, joka muutenkin köllöttelee päivät pitkät lämpölampun alla. En sillä, onhan lämpö ja auringonpaiste aina mukava ja virkistävä asia, mutta rajansa kaikella, sano kissa kun koiran näki. Itse nauttisin eniten, jos lämpöasteet olisi siinä 20 - 25 astetta, mutta yli kolmekymmentä astetta alkaa olemaan jo liikaa.


Arkiset seikkailut löytyvät myös Facebookista.


Sivusta tykkäämällä saat uusimmat turinat etusivullesi, linkki sivulle:

Arkiset seikkailut Facebookissa


1 kommentti:

Uusin kirjoitus:

Uusivuosi uudet kujeet

Vuosi meni toiminnan täytteisesti, tytär aloitti uuden harrastuksen, auto hajosi ja itse keskityin pääosin opiskeluun.