perjantai 3. heinäkuuta 2020

Minecraftia lasten kanssa
Taannoin tuli hankittua 6v. tyttärelleni Minecraft peli hänen peli puhelimeen, kun hän oli sitä pitkään pyydellyt. Hän oli tutustunut kyseiseen peliin Youtubessa ja myös seurannut, kun hänen veljensä 13v. sitä pelaili. 
Pitkän aikaan hän sitä pelailikin ja kun menin olan yli kurkkimaan oikein yllätyin, kuinka taitavasti hän sitä pelasikaan. Paljon oltiin kyllä pelistä juteltu ja hän siitä mielellään kertoili. 

Minecraft menu nether päivityksen jälkeen

Myöhemmin alkoi sitten tulla kyselyjä, voisinko minäkin tulla sitä pelaamaan. Vastaukseksi annoin, että ei se taida olla minulle sopiva peli. Sanoin myös että, enhän minä sitä osaa pelata ja en pääse pelaamaan sitä, koska se on maksullinen. Komento kävikin, että osta se sitten, vastasin komentoon, että en ainakaan vielä, mutta katotaan myöhemmin. Eipä sillä, että tykkäänhän minä pelailla pelejä tietokoneella, mutta lähinnä simulaattoreita ja joitain räiskintä/zombi pelejä. 

Monet päivät ja viikot hän mairitteli, että voisinko ostaa pelin niin voitaisiin sitä yhdessä pelata. Pelissähän on mahdollisuus pelata lähiverkossa. Pitkän taivuttelun jälkeen sitten ostin kyseisen pelin koska hän vakuutti, että hän kyllä opettaa minua pelaamaan sitä. 

Ensimmäinen peli sessio menikin siten, että iskä oli ihan pihalla ja tytär kannustavasti opetti "hyyyvä iskä, alat oppimaan". Taisi hän unissaankin samaan tyyliin kannustaa.
Kun hänen veljensä huomasi meidän pelaavan, hän liittyi myös mukaan, ja sitten alkoikin meidän yhteisen rakennuksen rakentaminen pelin nikkarointi tilassa. Aikani pelattuani ja vähän opittuani, alkoi itsellä jo vähän isompi rakennusprojekti. Lapset kikkaili ja toki avusti projektissa. Ilmeisesti meidän keskustelusta tuli ilmi, että jäin aikalailla koukkuun, kun emäntä tokaisi, että "taitaa iskällä vähän lähteä projekti käsistä". Ilmeisesti tiimi pelaaminen oli myös jäänyt vähän vähemmälle. 

Tytär koristeli linnan halloween teemalla


Nikkarointi tilassa pelaamalla opin sitten kuitenkin pelaamaan, ja päästiin myöhemmin pelaamaan selviytyjä moodissa. Jossa pääsinkin sankarillisesti pelastamaan tytärtäni kaiken maailman creepereiltä ja skeletoneilta ja mitä näitä nyt oli. "Iskä, apua, täällä on creepperi" 
- Niin mikä oli?


Arkiset seikkailut löytyvät myös Facebookista.


Sivusta tykkäämällä saat uusimmat turinat etusivullesi, linkki sivulle:

Arkiset seikkailut Facebookissa


1 kommentti:

Uusin kirjoitus:

Uusivuosi uudet kujeet

Vuosi meni toiminnan täytteisesti, tytär aloitti uuden harrastuksen, auto hajosi ja itse keskityin pääosin opiskeluun.