perjantai 10. heinäkuuta 2020

Yleisurheilua ja auton laittoa


Perheen kanssa käytiin yleisurheilukisoissa, joissa vanhempi lapsista osallistui 15 vuotiaiden sarjassa 800m juoksukilpailuun.


Arkisetseikkailut.fi


Kilpailu sujui hyvin, ja hän juoksi oman ennätyksensä. Ensimmäinen päivä oli aurinkoinen, mutta tuulesta johtuen sopivan viileä. Aikataulu pysyi hyvin kasassa, vaikka oltiin vasta puoli kymmenen aikaan kotona. Nuorempi lapsi keskittyi tällä kertaa kisoissa enempi jäätelön syöntiin.


Arkisetseikkailut.fi

Seuraava päivä alkoi pehmeästi, kun heräsin aamulla vasta vähän seitsemän jälkeen. Aamusta vähän koodailin, koska koitan vähän parantaa tämän blogin ulkoasua. Varsinaisestihan bloggeri ei vaadi koodaus taitoa, mutta en oikein pidä palvelun templateista. 


Karhiksen kanssa käytiin aamu kävelyllä metsässä. Karhis tosin vähän haukoitteli kun tuli uloslähdön aika, mutta kömpi kyllä ovelle kun kaivoin pannan ja hihnan. Karhis ei ole oikein koskaan ole ollut aamu koiria, vaan mitä myöhempään aamu lenkki on, sen parempi hänestä. 


Aamupäivällä muu perhe lähti taas yleisurheilukisoihin, tällä kertaa ei ollut lapsilla kilpailueriä. Vein heidät paikan päälle ja itse suuntasin tallille laittamaan autoa. Katsuri antoi katsastuksessa hylkäävän päätöksen, johtuen molemmin puolin olevista ruostevaurioista takahelma pelleissä. Paikalle päästyäni alkoi satamaan, mikä aiheutti kiusaa korjaus hommille, hitsaushommia en viitsi tehdä tallissa sisällä tulipalovaaran vuoksi.


Arkisetseikkailut.fi

Jossain vaiheessa soi puhelin ja kuten arvasinkin, oli tytär jo katsomossa tympääntynyt ja kylmissään, johtuen muun muassa sateesta. Vaikka hänellä oli sadevaatteet ja vehkeet, niin lähdin häntä hakemaan siltä seisomalta ja auto jäi pukeille odottamaan projektin jatkumista. 
Arkiset seikkailut löytyvät myös Facebookista.


Sivusta tykkäämällä saat uusimmat turinat etusivullesi, linkki sivulle:

Arkiset seikkailut Facebookissa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin kirjoitus:

Uusivuosi uudet kujeet

Vuosi meni toiminnan täytteisesti, tytär aloitti uuden harrastuksen, auto hajosi ja itse keskityin pääosin opiskeluun.