sunnuntai 11. lokakuuta 2020

Maastojuoksukisat MäntsälässäSateisen aamun jälkeen lähdettiin Mäntsälän Hirvihaaraan maastojuoksukisoihin. Kyseessä oli tällä kertaa UUDY:n PM-Maastot, jonka järjesti Mäntsälän Urheilijat.

Saavuttuamme paikan päälle oli keli vielä harmaa ja vähän vilpoinen, mutta onneksi päivän mittaan aurinko tuli kurkkimaan pilvien takaa. 

Vanhempi lapsista keskittyi kilpailuihin ja nuoremman kanssa kilpailun lähtöä odotellessa puuhailtiin muuta. 

Nuoremman kanssa kuvailtiin Vlog tyyppistä videota ja käytiin joen rannassa tutkiskelemassa koskea. Nuoremmalle otettiin oma kamera mukaan ja hän viihtyikin hyvin sen kanssa. Iskän kuvailua kun on melko tylsää seurata sivusta.

Kun varsinainen kilpailu alkoi, kuvailtiin molemmat tiukkaa kisailua radan varresta. Vanhempi lapsi vähän manaili, että oli turhan rankka lenkki, johtuen suuresta määrästä jyrkkiä mäkiä. Ja kisan jälkeen hän tuntui olevankin poikkeuksellisen väsynyt. Seikkailua Ohkolassa


Vaikka oltiinkin löydetty hyvin paikalle, oli kotimatka oma seikkailunsa. Olin itse sitä mieltä, että enään ei tarvita Gepsiä. Kyllähän me pois osataan. 


Yhdestä risteyksestä ajettiin ohi ja olin sitä mieltä, että kyllä täältäkin pääsee. Mitä sitä takaisin kääntymään. Pidemmän tovin kurvailtuamme pikkutiellä, emäntä ehdotti GPS:n laittamista päälle. Hyväksyin asian. Se opasti meidät pienelle hiekkatielle ja aiheutti pientä epäuskoa reitti valintaan. Onneksi tie muuttui myöhemmin asfalttitieksi ja löysimmekin tutulle tielle lopulta.


Eipä sinällänsä, hienoa maaseutua kyseinen alue on. Jossain määrin Ohkola onkin ennalta tuttua seutua, kun siellä on ollut Motocrossrata. Aikoinaan siellä tuli jonkun verran pyörittyä.

Välillä onkin ihan hyvä vähän eksyä, niin näkee uusia maisemia. Arkiset seikkailut löytyvät myös Facebookista.


Sivusta tykkäämällä saat uusimmat turinat etusivullesi, linkki sivulle:

Arkiset seikkailut Facebookissa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin kirjoitus:

Uusivuosi uudet kujeet

Vuosi meni toiminnan täytteisesti, tytär aloitti uuden harrastuksen, auto hajosi ja itse keskityin pääosin opiskeluun.