sunnuntai 25. lokakuuta 2020

Bänditreeniä ja talvirenkaiden vaihtoa
Viikonloppu ohjelmana oli tällä kertaa bänditreenit, leffailta ja auton renkaiden vaihtoa. Urheilukisoista on nyt vähän taukoa. 


Perjantaina käytiin jätkien kanssa vähän soittamassa. Melkein alkaa tulla jo tavaksi, kun ollaan bändin kanssa jo toistamiseen oltu reenaamassa puolen vuoden sisään.

Vaikka ollaan melko harvakseltaan käyty harjoittelemassa, ovat kappaleet kuitenkin pysyneet mielessä. Soitamme siis itse tekemäämme örinä metallimusiikkia.


Lauantai oli suht rauhallinen, vähän blogi hommia ja illan päätteeksi Quentin Tarantinon elokuva Jackie Brown. Itsehän olen tietenkin Tarantino fani ja saatiin lainaan emännän veljeltä Tarantino boksi, joten katsottavaa riittää toistaiseksi. Molemmat Kill Billit on kyllä jo katsottu. Villitys lähti käyntiin, kun katsottiin pari Robert Rodriguezin ja Quentin Tarantinon yhteis leffaa. Sunnuntaina olin aamulla kuvainnollisesti sanottuna vähän kuistilla, kun heräsin ensimmäisen kerran viideltä ja väsytti normaalia enemmän. Syykin selvisi kun huomasin, että kellot olivat siirtyneet talviaikaan. Eli kesäaikaan verrattuna heräsin neljältä yöllä. Yäk. Aamun sitten touhusinkin taas blogi hommia ja koitin olla herättämättä muuta perhettä. Päivällä oli ohjelmassa renkaiden vaihtoa, sekä jarrupalojen ja levyjen vaihto. Tosin kaverin autoon. Omaani en vielä talvirenkaita vaihda, tosin ei minulla sellaisia siihen olekaan. Renkaiden vaihto ja jarruhuolto meni ihan vaan siinä tallin pihalla niitä näitä rupatellessa ja puuhaillessa, ilman sen kummempia kohelluksia. Rupattelun aiheina oli lähinnä valokuvaus, musiikki ja bloggaaminen. Bloggaamisesta juttua riittikin, koska kaverikin on ruvennut bloggaamaan. Lopuksi vielä tehtiin joutessamme pieni kolarikorjaus, tosin sellainen nopea hätä fixi. Joku oli kolhinut kaverin perheautoa juna-aseman parkkipaikalla ja rikkonut mennessään sitä etupuskurin. Homma ei sinäällänsä ollut vaativa. Ensin väänneltiin muovit kohdilleen, liimailtiin etupuskuri kasaan ja odoteltiin liiman kuivumista. Arkiset seikkailut löytyvät myös Facebookista.


Sivusta tykkäämällä saat uusimmat turinat etusivullesi, linkki sivulle:

Arkiset seikkailut Facebookissa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin kirjoitus:

Uusivuosi uudet kujeet

Vuosi meni toiminnan täytteisesti, tytär aloitti uuden harrastuksen, auto hajosi ja itse keskityin pääosin opiskeluun.