sunnuntai 1. marraskuuta 2020

Halloween - Pyhäinpäivä part 1 -Pientä säätöä

 


Tytär on jo parisen viikkoa odottanut Halloween juhlia. Koristeet ja herkut ollaan käyty joka kerta kaupassa käynnin yhteydessä katsomassa valmiiksi. Myös asunnon koristelusta on tullut ohjeita tyttäreltämme. 


Halloween aatto


Pyhäinpäivän viikonloppu alkoi pienellä säädöllä, koska meidän partiksella oli silmäoireita. Hän ei toista silmäänsä avannut ja oli saanut siihen hiekkaa. Alkuun koitettiin putsata silmää silmä huuhteella. Koska puhdistaminen ei auttanut, niin lisko päätettiin kiikuttaa lääkäriin. Ja koska tarvittiin lääkäri, joka oli erikoistunut liskoihin ja muihin matelijoihin, ei sellaista meidän paikkakunnalta löytynyt.


Itse en kerinnyt autonkuljettajaksi tälle reissulle, koska lääkärinaika oli päivällä. Olin varautunut tyttären hakemiseen päivähoidosta ja kuskaamaan vanhemman lapsen urheiluharjoituksiin, jotka nekin ovat toisella paikkakunnalla. Onneksi emäntä sai kyydin siskonsa mieheltä, joka helpotti hässäkkää huomattavasti. 


Lähtiessä tyttäreni kanssa viemään vanhempaa lasta harjoituksiin tuli puhelu, että pitäisi joko tyhjentää Sepin terraario hiekasta tai suojata se jotenkin. Lisko ei saisi olla sairasloman aikana tekemisissä hiekan kanssa. Emäntä onneksi muisti, että meillä on Sepin vauva-ajan matot tallessa. Siinä samalla lähtöä tehdessä sitten laittelemaan mattoja terraarioon. Harjoituksiin kerittiin minuutilleen ajoissa, vaikka matkalla heitettiin pieni lenkki, koska puhelimen GPS päätti vähän jekuttaa meitä. 
Silmätulehdus


Lääkärissä käynti tuli tarpeeseen, koska liskolla on silmätulehdus. Silmätippoja 4 kertaa päivässä ja jos ei ala paranemaan, niin sitten uudestaan lääkäriin. Sepi on onneksi säyseä yksilö, eikä pahemmin suutu hoitotoimenpiteistä, mitä nyt välillä vähän esittää kuollutta, eikä välttämättä suostu silmäänsä avaamaan. Sepin saikkuterraTyttö nimeltä Sepi


Samalla reissulla selvisi myös, että meidän lisko onkin tyttö. Nimihän oli jo päätetty ennen sukupuoli valintaa. Joten hän on nyt tyttö nimeltä Sepi. Eipä tuo ole asiasta tosin valittanutkaan. Olihan meillä myös tyttökissa nimeltä Masa. Lääkäri myös mainitsi, että tyttö on vähän turhankin pullea. Joten Sepille myös ohjeistettiin dieetti. Enempi vihreää ja vähemmän elävää ruokaa. Tosin hänelle ei ole koskaan salaatit maistunut. Siihenkin saatiin muutama hyvä vinkki, miten voi yrittää hänet saamaan innostumaan vihreästä ruuasta.


Illalla karhiksen kanssa lenkillä käydessä oli ulkona todella paksu sumu. Keli oli aavemainen, mikä sopi hyvin Halloweenin odotteluun. Puhelimella yritin vähän lenkin lomassa ottaa kuvia, mutta en pitänyt niitä onnistuneina. Karhiksen kanssa palattuamme lenkiltä, päätin tehdä saman lenkin itsekseni uudestaan, koska ensimmäisellä kerralla ei ollut kamera mukana. Ei muuta kuin kamera mukaan ja takas pihalle. 

Halloween aatto alkoi pikkuhiljaa olemaan paketissa. Pari jaksoa Modernia perhettä netflixistä, jossa taitaa ollakkin jo ainakin kolmas kierros menossa. Joten hetken pilkkimisen jälkeen bunkkaan pötkölleen. 
Halloween puuhailut jatkuvat seuraavassa postauksessa,


Halloween - Pyhäinpäivä part 2 -JuhlatArkiset seikkailut löytyvät myös Facebookista.


Sivusta tykkäämällä saat uusimmat turinat etusivullesi, linkki sivulle:

Arkiset seikkailut Facebookissa
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin kirjoitus:

Uusivuosi uudet kujeet

Vuosi meni toiminnan täytteisesti, tytär aloitti uuden harrastuksen, auto hajosi ja itse keskityin pääosin opiskeluun.